• Accueil
  • Elektrotechniek & Security te Bavel

Elektrotechniek & Security te Bavel

Aperçu

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan ici. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Caractéristiques de la vente aux enchères

Début de la vente aux enchères mardi 03 octobre 2017 à 17:00 heure
Clôture à partir de jeudi 12 octobre 2017 à 21:00 heure
Jour(s) de collecte Emplacement : Ambachtsweg 9 , 4854 MK Bavel, Pays Bas (Plan de litinéraire)


jeudi 19 octobre 2017 de 09:00 heure jusque 16:00 heure
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel ici alvast een transporteur.

Notes explicatives

Het is niet mogelijk om de kavels te bezichtigen.

Si une offre est encore faite cinq minutes avant la clôture du lot, le temps d'ouverture sera prolongé de cinq minutes

Lorsque durant la dernière minute, avant la fermeture prévue, une offre n'a pas été faite sur un lot celui-ci restera ouvert jusqu'à la fermeture du dernier lot de cette vente.

Retourneren?
Dit betreft een online veiling met wettelijk herroepingsrecht. Dat betekent dat je een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst mag retourneren. Bekijk de servicepagina van je account voor meer informatie. De retourkosten zijn voor eigen rekening en je bent zelf aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van de zaken.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij zakelijke aankopen (zakelijk account), of waarbij duidelijk is dat de aankoop voor zakelijk gebruik is.

Kavels die hygiënisch verpakt zijn, kunnen alleen ongeopend en onbeschadigd retour gezonden worden. Voor meer informatie zie Contact et questions.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.