• Accueil
  • Doe-het-zelf artikelen te Waalre (1/2)

Doe-het-zelf artikelen te Waalre (1/2)

Aperçu

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan ici. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Caractéristiques de la vente aux enchères

Début de la vente aux enchères lundi 02 octobre 2017 à 17:00 heure
Clôture à partir de jeudi 12 octobre 2017 à 18:00 heure
Jour(s) dexposition mercredi 04 octobre 2017 de 10:00 heure jusque 16:00 heure
(Plan de litinéraire)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Jour(s) de collecte Emplacement : Gestelsestraat 13 , 5582 HE Waalre, Pays Bas (Plan de litinéraire)


mercredi 18 octobre 2017 de 09:00 heure jusque 16:00 heure
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is ook mogelijk op de ophaaldag met PIN (geen creditcards) of contant (max. 1000 euro) te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel ici alvast een transporteur.

Notes explicatives

Si une offre est encore faite cinq minutes avant la clôture du lot, le temps d'ouverture sera prolongé de cinq minutes

Lorsque durant la dernière minute, avant la fermeture prévue, une offre n'a pas été faite sur un lot celui-ci restera ouvert jusqu'à la fermeture du dernier lot de cette vente.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact et questions.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Kryptonweg 8, 3812 RZ te Amersfoort. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.